REBULA 2019 - De ADami

Njena izjemna svežina je prijetna in elegantna, cvetica pa polna cvetnih in zaznav po svežem sadju. Navadno jo popijemo v letu ali dveh, trgatve zadnjega desetletja pa dokazujejo, da s primerno vzgojo v vinogradu (predvsem z minimalno obremenitvijo trt) nastanejo imenitne rebule, povsem drugačne od tistih izpred nekaj desetletij. Okus te rebule je blag in prijeten, dopadljiv in poseben obenem. Njena značilna svežina je harmonična in prav zato se ta rebula odlično druži z jedmi lokalne kuhinje, sicer pa dobro spremlja jedi iz belega mesa, testenine, krompir in druge lažje priloge. Poreklo: Slovenia, Regija: Vipavska Dolina, kakovosti: Kakovostno vino ZGP, Sorta: 100% Rebula, Slatkorna stopnja Suho, Preostanek sladkorja: 7,6 g/l, Kisline: 5,60 g/l, Stopnja alkohola: 12,5 % vol, Skladiščeno: INOX, Temperature servoranja: 10 -12 °C., Pakirano: Steklenica 0.75 / Št steklenic v kartonu 6 in karton tehta 8,3 kg. Lokacija Vinograda: Terrace, Sestava tal: Lapornata, Vzgoja vinograda: Enojni guyot, Nadmorska višina: 106 m, Posajenost vinograda: Rebula 2004, Trgatev: Ročno obiranje grozdja, Kombinacijo s hrano: Belo meso, testenine, krompir in druge lahke strain, Stabilno za staranje: 3 leta.
11,90 EUR
10,99 EUR / kos
Cena vsebuje 22% DDV.

Košarica

Zapri